A dream is coming true

OMG OMG OMG! Jag kom in, jag kom in, jag kom in!!! Dagen som jag nu väntat på alldeles för länge(3veckor Ha), dagen då jag skulle vakna upp och se ett nytt mail i inkorgen, dagen som skulle förändra allt, dagen då jag blev intagen till Swinburne University of Technology i Melbourne, Australien. Gaaahhh vet knappt vad jag ska göra med mig själv. Skrika högt, dansa runt eller krypa ihop i ett hörn och bara gråta.
Inombords känns det som det sistnämda, en stor tyngd har lättat från mitt bröst, men placerats med något annat, en oro och tvivel(man är ju som man är) men jag vet att det kommer bli HUR JÄVLA BRA SOM HELST!! 
Började stor böla när jag insåg att jag kommit in, och jag som normalt är rätt så instängd med mina känslor(förutom när jag ser film) förvånade mig själv över glädjetårarna som kom forsandes ned för mina kinder.
 
Så livet är nu spikat för tre år frammåt. Känns helt galet! Är inte någon som alls gillar att vara bunden till saker över en längre tid eller ha ett måste att verkligen stanna på ett och samma ställe. Tre år.. Känns nästan lite ångestfyllt och blir smått panikslagen när jag tänker på det, även om det är i grymmaste Australien. Man har ju problem!
 
Har nu under en tid, ingen aning om hur länge, men kanske en ynka fyra månader grubblat över vart jag skulle fara härnäst (Inte kan jag stanna i Sverige inte!). Hade i stort sett bestämt mig att dra över till Kanada och chilla ett år, tjäna in lite mer pengar, njuta av livet och ta det chill, men... PANG BOOM så skickade jag in en ansökning till universitet i Melbourne och här står jag nu, totalt Jävla förvirrad hahah... Om väldigt exakt fyra månader så är jag visst student och inte bara det ..I landet jag alltid babblat lite för mycket om, drömt lite för mycket om och rest alldeles för lite i: AUSTRALIEEEN!! 
 
Upp