Setback

Okej... så det har blivit några backsteg den senaste månaden. Eller ETT STORT!!
Första steget efter att jag att jag kommit in på utbildningen (iiiiiih!) var att ansöka om studiemedel från CSN och det är där det har tjorvat sig lite granna.
För drygt fyra år sedan påbörjade jag en kurs, men hoppad snabbt av pga olika skäl så nu saknar jag 6 poäng som jag måste komplettera innan jag blir bevlijad nya studiemedel. Kursen har lagt ned och blabla, kan inte komplettera, så måste ta och läsa in en ny kurs innan jag kan dra igång med plugget. Sååå har tänkt och tänkt, googlat och räknat och kommit fram till att den enda chans jag har är att söka in till kurser för vårterminen, läsa in dessa poäng och helt enkelt skjuta upp hela kalaset tills i sommar.
 
Känns såklart rätt så surt men som vanligt bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. "When life gives you lemons, make lemonade" och med det sagt vänder jag på det dåliga och bestämmer mig att flytta till Nya Zeeland! Eller Kanada. Eller kanske något helt random. Vi får se, fortfarande några små detaljer att klura ut innan jag kan bestämma mig helt.
So yeeaaa.. Det är nya planen. Blev erbjuden att jobba kvar här hemma (Vinter, nej tack!), men känner såklart att dessa "extra" månader måste spenderas på bästa sätt; med att skaffa mig ännu fler erfarenheter och belsta min kära ryggsäck lite extra.
Egentligen, det enda som känns jobbigt med att tillfälligt flytta någon annanstans är att jag måste bygga upp ett helt nytt liv i väntan på att sen flytta till Melbourne och sedan bygga upp ett till där. Men men det kommer lösa sig fin fint och jag är helt säker på att jag kommer ha det hundra under tiden!
 
Upp